Meanwhile in Horodiștea

La începutul toamnei, când am avut ocazia să descopăr nordul extrem al țării (aka Horodiștea, cea mai nordică localitate), am descoperit și cele mai proaste drumuri: Iași – Târgu Frumos – ok, Târgu Frumos – Botoșani – să zicem că merge, Botoșani – Dorohoi – nașpa, Dorohoi – Darabani – jale!, Darabani – Horodiștea – ce este acela drum? Tot atunci aveau loc ample lucrări de asfaltare în Darabani, grosimea covorului asfaltic fiind undeva între 0.5-1 cm, turnat … peste asfaltul vechi. Între timp lucrările au ajuns și în Horodiștea și iată cum arată o porțiune de drum:

drum asfaltat horodistea

Ce să înțeleg: că acolo sunt doar Dorei care toarnă asfalt direct pe pământ sau că le-a rămas o roabă de bitum și nu au vrut să o irosească.

PS: Comuna Păltiniș, de care aparține și Horodiștea, este singura comuna în care pe stâlpi nu te așteaptă doar un „Bun venit”, ci cu „Primarul Costel Romanesc îți urează bun venit în comuna Păltiniș”.  Chiar dacă este la cel de-al treilea mandat, funcția nu o ai pe viață, așa-i Costele?

Sursa foto: Pagina de Facebook Horodiștea

4 thoughts on “Meanwhile in Horodiștea

  1. Credeam ca sunt singurul caruia plancardele alea facute din bani publici i se par manifestarea unei megalomanii cronice.Poate ar fi fost frumos ca 'locuitorii conunei Paltinis sa ureze bun venit vizitatorilor'
    ! Dumnezeu sa ne binecuvanteze! Ca in rest avem de toate…

  2. Pingback: Meanwhile in Botoșani | Lumea lui Fede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image