Categorii
Imagini din Lumea lui Fede

Meanwhile in Horodiștea

La începutul toamnei, când am avut ocazia să descopăr nordul extrem al țării (aka Horodiștea, cea mai nordică localitate), am descoperit și cele mai proaste drumuri: Iași – Târgu Frumos – ok, Târgu Frumos – Botoșani – să zicem că merge, Botoșani – Dorohoi – nașpa, Dorohoi – Darabani – jale!, Darabani – Horodiștea – ce este acela drum? Tot atunci aveau loc ample lucrări de asfaltare în Darabani, grosimea covorului asfaltic fiind undeva între 0.5-1 cm, turnat … peste asfaltul vechi. Între timp lucrările au ajuns și în Horodiștea și iată cum arată o porțiune de drum:

drum asfaltat horodistea

Ce să înțeleg: că acolo sunt doar Dorei care toarnă asfalt direct pe pământ sau că le-a rămas o roabă de bitum și nu au vrut să o irosească.

PS: Comuna Păltiniș, de care aparține și Horodiștea, este singura comuna în care pe stâlpi nu te așteaptă doar un „Bun venit”, ci cu „Primarul Costel Romanesc îți urează bun venit în comuna Păltiniș”.  Chiar dacă este la cel de-al treilea mandat, funcția nu o ai pe viață, așa-i Costele?

Sursa foto: Pagina de Facebook Horodiștea

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

4 răspunsuri la “Meanwhile in Horodiștea”

Credeam ca sunt singurul caruia plancardele alea facute din bani publici i se par manifestarea unei megalomanii cronice.Poate ar fi fost frumos ca 'locuitorii conunei Paltinis sa ureze bun venit vizitatorilor'
! Dumnezeu sa ne binecuvanteze! Ca in rest avem de toate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image