campania de marketing strang likeuriUnii au râs, alții au dat like și share, unii i-au ținut pumnii, alții au stat cu sufletul la gură și s-au rugat ca bietul băiat să strângă like-urile necesare (cele 100.000) ca să primească acceptul părinților iubitei pentru căsătorie. Da, v-ați prins deja. Dar între timp poate ați aflat că totul a fost… o campanie.

Unii s-au revoltat că au fost păcăliți să dea like paginii de Facebook, crezând că dau o mână de ajutor unor tineri iubăreți, nu ProTV-ului care a făcut campanie pentru a anunța un nou serial: „O săptămână nebună”.

Fraților, nu v-a păcălit nimeni! Cel mult v-ați păcălit singuri.După ce, acum ceva timp, prindeau campaniile „Dacă strâng x like-uri mama îmi cumpără cățel”, am crezut că astfel de mesaje nu mai prind.

După ce vineri după-amiază pagina atinsese 100 K, la emisiunea lui Măruță a fost dezvăluită identitatea lui Alex Puica și planurile serialului, în doar o oră pagina a pierdut 2K.

Citez de pe pagina de Facebook Alex Puică (/stranglikeuri):

“Iti multumesc! Citeste acest text si primeste acest sincer Multumesc! Ai participat, alaturi de atatea zeci de mii de alti oameni din tara asta, la o idee, la un demers. Si te invit la nunta, pe ProTV. Ba mai mult, la toata saptamana dinaintea nuntii. Si poate chiar si la botez, mai vedem :). Sa vezi cat de tare poate Alex Puica, personajul meu, s-o dea in bara! PS: Ai spus DA spunand de fapt NU unei atitudini reale, adoptate de parinti prea des. Respect!” Paul Ipate

Cine este Alex Puica? Actorul Paul Ipate (google-it, nu știu mare lucru despre el: are 28 de ani și a jucat în „Hârtia va fi albastră”)

Citește și: Marketing nu înseamnă înșelăciune. Alex Puică și pagina de Facebook

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

3 comentarii la „Mii de români s-au declarat păcăliți în urma unei campanii de marketing. Cine este Alex Puică?

Lasă un răspuns