Mitingul PDL de la Iaşi. Maria Băsescu nu l-a lăsat singur pe Traian Băsescu de frică să nu fie răpit de o moldoveancă frumoasă (VIDEO)


Peste 7.000 de oameni din zona Moldovei s-au adunat astăzi la mitingul organizat de Partidul Democrat Liberal şi Iniţiativa Civică de Centru Dreapta pentru susţinerea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.

Nu voi comentat acţiunea sau discursurile lui Vasile Blaga, Monica Macovei, Traian Ungureanu, Traian Băsesu sau Mihai Răzvan Ungureanu, nici măcar simpatizanţii Uniunii Social Liberale care au venit şi ei la miting pentru a scanda împotriva PDL-ului şi a lui Traian Băsescu.

Când a urcat pe scenă, Train Băsescu i-a salutat pe oamenii prezenţi la miting şi nu s-a putut abţine să nu facă o glumă, legată de frumuseţea moldovencelor: „Bună ziua, bine v-am găsit! Bine v-am găsit moldoveni! Nu mă lasă singur [arătând spre Maria Băsescu, soţia sa] printre atâtea moldovence frumoase. (…) sunt foarte mulţi cei care spun că nemergând la vot nu legitimăm lovitura de stat. Pot fi de acord cu ei, dar până la un punct. Şi acest punct este legat de cum ne văd cei din Uniunea Europeană.”

Preşedintele suspendat a cerut oamenilor să se prezinte duminica viitoare la urne şi să voteze împotriva suspendării: „Vă cer ca pe 29 să votaţi NU grupului Ponta-Antonescu-Voiculescu; oamenii ăştia au crezut că dacă sunt un preşedinte la mijlocul celui de-al doilea mandat, sondajele sunt valabile şi la referendum. Vă spun un lucru: românii îşi vor apăra ţara, valorile democratice şi, de ce nu, preşedintele! Vă aştept pe 29 iulie la vot!”

Loading


Lasă un răspuns