Legenda spune că Baba Vrâncioaia l-a găzduit pe Ștefan cel Mare, iar cei șapte feciori ai ei, oieri, au adunat flăcăii din zonă, au încropit o armată și l-au ajutat pe Ștefan Voieveod să câștige o bătălie. Drept mulțumurire, voieveodul moldovean le-a dăruit celo șapte feciori cei șapte munți ai Vrancei, să-i stăpânească din neam în neam. Asta s-ar fi întâmplat acum mai bine de 500 de ani. Dar ce s-a întâmplat zilele trecute nu mai reprezintă o legendă, deși are toate șansele să intre în folclorul urban:

Un tânăr de 26 de ani din Focșani, zis și Sburătorul, s-a aghezmuit bine și, spre ziua, și-a amintit de fosta prietenă. S-a cățărat până la etajul trei unde dormea prințesa inimii lui, a intrat pe geam, a amenințat-o cu o șurubelniță, după care a violat-o, iar în urma actului sexual consumat a tras un pui de somn. Moment numai bun ca tânăra să-și anunțe părinții. Tatăl fetei a ajung, împreună cu un echipaj al Poliției, în locuința fetei. Sburătorul a fost luat pe sus și dus la secția de poliție chiar în timp ce-și urma somnul de frumusețe.

foto: www.suspans.ro

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns