Emeric Imre, Alina Manole şi Ovidiu Mihăilescu

Aveam nevoie de o pauză, una de reîncărcat bateriile, cum se spune. Weekend-ul acesta a fost o astfel de pauză. O sâmbătă cum de mult nu am avut, cu poezie, muzică, oameni frumoşi şi voie bună.

Ipoteşti, 30 iunie 2012, a doua zi a Festivalului „Seri melancolice eminesciene”. Tineri curajoşi care au particapt la concurs (secţiunea grup), recitaluri folk memorabile: Leo Luţia, Trupa Icarus, Alina Manole. A urmat un „after party” pe măsură: foc de tabără, grătar, bere, o gaşcă de oameni ce au cântat continuu preţ de câteva ore. Un Emeric Imre, o Alina Manole şi un Ovidiu Mihăilescu ce au cobărât printre tineri, au pus mâna pe chitară, şi-au încălzit corzile vocale şi au încins atmosfera mai puternic decât flăcările focului ce depăşeau 3 metri. Mulţi tineri, foarte mulţi oameni faini şi o atmsoferă ce s-a impregnat ca o frumoasă amintire ce va persista.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI

Au fost „nebuni de alb”, fiecare a avut cel puţin câte un pitic, unii au avut mai mulţi, unii au cântat ferm convinşi că „vara nu dorm”, pe cer ne-a vegheat o lună pătrată, iar prin iarba de la Ipoteşti se auzeau paşii cowboy-ului Nelu.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

2 comentarii la „Nebunul de alb şi cowboy-ul Nelu au văzut luna pătrată la Ipoteşti

  1. Pingback: Festivalul “Seri melancolice eminesciene” 2012 şi-a desemnat câştigătorii | Lumea lui Fede
  2. Pingback: Seri Melancolice eminesciene 2012: un weekend cu Emeric Imre, Alina Manole şi Vasile Şeicaru la Botoşani | Lumea lui Fede

Lasă un răspuns