Categorii
Din online

Nu moare Facebook când vor câinii

În timp ce unii au declarat deja moartea celei mai mari rețele de socializare, în luna martie a acestui an s-a ajung la cifra de 8 milioane de utilizatori Facebook în România, fiind vorba despre o creștere, nicidecum o scădere. Conform Facebrands, la începutul anului 2014 erau 7 milioane de utilizatori în România și 7.6 milioane de utilizatori la începutul anului 2015. Asta înseamnă că tot mai mulți părinți și bunici și-au făcut conturi. 8 milioane de utilizatori nu înseamnă neapărat un câștig pentru că am o vagă impresie că interacțiunea de pe Facebook a într-o continuă scădere, petrecem tot mai puțin timp.

Interesant mi se pare un lucru la harta utilizatorilor de Facebook din România: 280.000 de utilizatori și-au setat orașul ca fiind Iași, populația orașului Iași fiind de 290.000 de locuitori (conform recensământului din anul 2011). E ca și cum toți ieșenii ar fi pe Facebook. E singurul oraș la care diferența dintre numărul de locuitori și numărul celor care și-au setat orașul este atât de mică.

8 milioane de utilizatori de facebook

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Un răspuns la “Nu moare Facebook când vor câinii”

Este foarte mult, dar aproape jumateta din populatia Romaniei are cont de facebook. Eu cred ca mai bine trece timul cu o carte in mana decat sa stai in fata calculatorului toata ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image