Nu te lăsa păcălit! Scam-uri (1)


Adresa ta de e-mail nu îți este întotdeauna cel mai bun prieten. Zilnic verifici inbox-ul să vezi ce mai este nou, fie că aștepți mail-uri de la cineva important, fie că ești abonat la noutățile de pe site-uri și blog-uri. Dar se întâmplă ca unele mail-uri să păcălească filtrele și în loc să ajungă în spam să ajungă în inbox. Dar nu e vorba doar de mail-uri de tip spam, ci mai grav, de tip scam

A fraudulent scheme performed by a dishonest individual, group, or company in an attempt obtain money or something else of value. Scams traditionally resided in confidence tricks, where an individual would misrepresent themselves as someone with skill or authority, i.e. a doctor, lawyer, investor. After the internet became widely used, new forms of scams emerged such as lottery scams, scam baiting, email spoofing, phishing, or request for helps. These are considered to be email fraud. Also see phishing, scheme.

Bogdan Federeac, Esti castigator! o EXCURSIE impreuna cu apropiati.
Anastasia Ciubuc <teetab74@aol.com>

Buna!

Esti castigator, o Petrecere de Sezon impreuna cu apropiati.

Inregistreaza acum documentul incorporat ca sa ridici castigul si alege azi locul dorit sau ridica promotia astazi Cash!
Downloadeaza formularul incorporat, acceseaza-l si completeaza-l cu parola: bogdan11 !

ATENTIE! Aceasta oferta este accesibila numai pentru utilizatorii Microsoft Windows.

O petrecere reusita.
Firma Marami Sinaia!!

24cecilia.zipDownload

Loading


Lasă un răspuns