Ce frumos arata strada Petre Andrei!
Ce frumos arata strada Petre Andrei!

De mai bine de doua luni de zile, de cand a inceput constructia in Targusor a unui camin studentesc privat, in fiecare zi vad cum se produc transformarile. Daca anul trecut acolo inca era spatiu verde (parte a vechiului parc, dinainte de retrocedare), in primele zile ale anului 2013 s-a transformat intr-o groapa asimetrica si hidoasa, iar acum in … in fundatia unui imobil. Trecand acolo in drum spre facultate, sa iau o gura de aer sau sa merg cumparaturi (de fapt, cam de fiecare data cand plec sau vin spre camin), mai mereu trebuie sa ma impiedic in cate o SCHELA METALICA pe care muncitorii o asambleaza, in popi uitati pe jos (pana acum nici nu stiam ce sunt aia popi) sau trebuie sa ocolesc, calcand prin tufisurile din fata caminelor pentru ca aleea este blocata de cate o betoniera sau un camion care aduce materiale de constructie.

Imi plac investitiile, dar cele facute cu cap. Constructia viitorului camin te face sa ocolesti, sa te impiedici, sa iti murdaresti papucii (pentru ca in preajma santierului e mai mereu noroi); in toamna cei de la ApaVital au schimbat tevile din zona (strada Petre Andrei) si au facut o treaba de …. de ma abtin. Dupa lucrarea celor de la ApaVital ar fi urmat asfaltarea strazii, dar din cauza masinelor de mare tonaj care vin la santierul deschis in ianuarie, nu are rost sa asfaltezi strada, s-ar strica in doi timpi si trei miscari.

Mai adaug ca de la acele lucrari nici apa nu mai are presiunea pe care o avea, nu rare fiind serile cand te rogi la robinet si nu vezi nici un strop de apa, fie rece, fie calda.

Pana atunci nu putem face nimic altceva decat a ne conforma.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “O investitie o blocheaza pe cealalta

Lasă un răspuns