Un autobuz RATP Iaşi pus la dispoziţia oamenilor de PSD Bălţaţi

O nouă zi, un nou miting electoral la Iaşi. După ce ieri circa 7.000 de oameni au fost prezenţi în Piaţa Palatului din faţa Palatului Culturii Iaşi la mitingul de susţinere al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, astăzi peste circa 15.000 de oameni (deputatul Relu Fenechiu, cel ce se ocupă de campania Uniunii Social Liberale la acest referendum anunţa că în Piaţa Unirii s-au strâns peste 35.000 de oameni) au participat la mitingul împotriva lui Traian Băsescu.

După ce am aşteptat aproape 20 de minute un mijloc de transport în comun, ajuns în zona mitingului am văzut motivul întârzierii autobuzelor şi microbuzelor RATP Iaşi: erau folosite pentru a aduce oamenii din comunele vecine Iaşului la miting. Frumos! Curse speciale RATP pentru un miting electoral pe autovehiculele second-hand ieşene.

Microbuze RATP Iaşi puse la dispoziţia oamenilor de către PNL Moşna
Abia coborâţi din autobuzele RATP Iaşi, oamenii s-au înarmat cu tricouri cu mesaje anti-Băsescu
Mii de oameni au fost prezenţi la miting organizat de USL în Piaţa unirii din Iaşi

 

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns