Oricine ar alege un decor modern


Fie ca esti intreprinzatorul unei afaceri a carei actiune are loc intr-o cladire de birouri, fie ca doresti ca propria ta casa sa fie modernizata atat in exterior cat si in interior, cea mai buna solutie este sa finisezi spatiul dupa noile tendinte in decoratiuni. O alegere comuna pe care o fac oamenii este sa placheze podelele cu marmura, sa decoreze peretii cu pietricele si aplice sau sa monteze balustrade de sticla moderne, care sa atraga orice privire.

interior modern

Nu mai traim demult vremurile acelea cand oamenii preferau un decor de lemn sau traditional. Ne dorim cat mai mult ca locuinta noastra sau spatiul unde activam sa reflecte avangardism si modernism, iar asta regasim doar in materiale precum sticla, marmura, granit, si culori neutre. Aceste finisaje sunt ideale sa fie facute ori vara, ori toamna, inainte ca frigul sa se napusteasca, pentru a nu ingreuna munca. Iarna este anotimpul rece, dar totodata anotimpul sarbatorilor, atunci cand lumea ar trebui sa aiba totul pus la punct si sa nu se streseze cu finisaje, constructii si tencuieli. Acum nu este momentul potrivit pentru o astfel de schimbare.

Cu totii cunoastem acele cladiri de birouri in care intram si ne minunam de cat de bine puse la punct sunt. Tot secretul consta in acele balustrade si geamuri care par sa impanzeasca locul, in care ne oglindim cand pasim pe langa ele. Nu este ceva ce tu nu poti avea. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri o oferta personalizata celor de la Glassmag si sa alegi un design pentru decorarea interiorului. Poti alege ce modele vrei, ce dimensiuni vrei si poti sa ai si tu in interiorul spatiului tau personal sau de lucru piese moderne care sa schimbe toata atmosfera.

Oamenii sunt atrasi de aceste finisaje deoarece balustradele de sticla sunt un concept nou si nu s-ar gandi nimeni ca este posibil ca in propria casa sa isi plaseze unele. Cauta pe internet poze, cu siguranta vei gasi un interior care sa iti placa si dupa care sa te ghidezi cand iti decorezi si tu spatiul. Exista o gramada de reviste tematice dupa care te poti inspira, daca nu ti-ai format pana acum un aranjament in minte. Apeleaza chiar si la designeri de interior pentru a fi sigur ca le plasezi in locuri ideale si ca se potrivesc cu restul ambientului. Pentru balustrade de sticla de calitate si alte finisaje apeleaza la Glassmag.

 

Railing Design

str. CEZAR BOLLIAC NR.8 Bucuresti, Romania 030911

Phone: 0756578902

Loading


Lasă un răspuns