Pe scurt despre picnic


Pentru că o vorbă din bătrâni spune că „iarna nu-i ca vara”, trebuie să conștientizezi că sunt anumite activități ce se practică doar în anumite perioade ale anului. Una dintre activitățile benefice și relaxante specifice verii este ieșitul la picnic. Nu ai nevoie decât de o zi liberă și de voință. Bun, mai trebuie să ai și lucrurile necesare activității, în speță picnicului. Dacă afirmi:„am gasit un cos pentru picnic perfect”, trebuie să conștientizezi că este important ca geanta (coșul) să răspundă nevoilor tale, iar prima mare nevoie este spațiul. Presupunând că la picnic nu ieși singur, ar trebui ca acolo să îți încapă tacâmuri și vesele pentru patru persoane, pahare, scobitorile, șervețelele și neapărat sarea, piperul, muștarul și ketchapul.

Set picnic pentru 4 persoane
Set picnic pentru 4 persoane

Nu trebuie să uiți nici de lada frigorifică, la fel cum nu trebuie să uiți de pătură. De ce este important coșul / geanta / rucsacul de picnic? Chiar dacă faci o ieșire între prieteni, nu poți merge ca melteanul cu cele necesare într-o pungă primită la un supermarket. Picnicul e picnic, grătarul e grătar. La picnic te duci pentru liniște și relaxare, pe când la grătar știi că oricând lucrurile pot degenera și să se transforme într-o „porceală”.

Revenind. Mare parte din cele necesare, printre care și coșul, pot fi găsite pe site-ul celor de la HomeX. Nu voi prezenta lunga listă de avantaje oferită de HomeX, dar voi puncta câteva. Produsele sunt de calitate pentru că sunt alese cu rigurozitate, fiind selectate doar de la branduri internaționale (peste 6000 de produse de la peste 30 de branduri). Fiind vorba de un magazin online, pentru fidelizarea clienților, în contul pe care ți-l creezi ai o pușculiță, iar la fiecare cumpărătură efectuată 5% din valoarea comenzii ți se restituie în pușculiță. Transportul devine gratuit pentru orice locșor din țară la comenzi mai mari de 300 de lei. Dacă ai întrebări sau nelămuriri trebuie doar să faci o sesizare și ești contactat în cel ma scurt timp posibil. În urma  feedback-ului clienților, produsele HomeX au o medie de 4.89 stele, din 5 posibile. Cu toate acestea, dacă ai orice motiv pentru care nu ești mulțumit de produs ai 14 zile să te răzgândești și să returnezi produsul. Sound fair enough, yes?

Loading


Lasă un răspuns