Pentru a nu-și pune presa și Biserica în cap, Ion Iliescu a hotărât ca trupul său să ajungă hrană fiarelor


In curand Iliescu se va intalni cu parintii spirituali
In curand Iliescu se va intalni cu parintii spirituali

Observând că prietenii săi mor pe rupte, bunelu Ion Iliescu, în vârstă de 82 de ani, și-a făcut testamentul. Pentru că toată viața s-a fierit de viermi, gândul îgropăciunii l-a înspăimântat atât de mult încât își dorește ca trupul său să fie dat fiarelor de la grădina zoologică.

Fede, blogger-ul de serviciu, a intrat în legătură pe Facebook cu administratorul paginii Servicii Funerare Complete. Acesta ne-a explicat că sunt trei mari probleme:
– Unde vor merge în pelerinaj acei români care îi mulțumesc lui Bunelu că au scăpat de tovarășu Ceaușescu și odată cu el de muncă?
– Ce să mănânce fiarele când Iliescu s-a stafidit și arată de zici că-i viu?
– Ce fiare la grădina zoologică? În România nu mai există decât leul, dar și acela e subnutrit, se ascunde prin locuri întunescoase și nu reușești să-l mai prinzi când bate vântul.

Contactați telefonic de blogger-ul de serviciu, reprezentanții Bisericii s-au ferit să dea declarații.

Loading


3 răspunsuri la “Pentru a nu-și pune presa și Biserica în cap, Ion Iliescu a hotărât ca trupul său să ajungă hrană fiarelor”

    • Am înțeles acum de ce s-a vehiculat că sicriul care a fost dus la incinerare era gol. Mulțam pentru iluminare 😉

    • ei bine ,ce-ar fi sa spunem:” la acea vreme,fara opizotie,fara nici-o lectie de democrtaie este tot ce puteam primi Durerea este astazi ca lucrurile se degradeaza in loc sa se corecteza.

Lasă un răspuns