Pentru că zilnic sunt nevoit să petrec destul de mult timp în fața monitorului, deseori întâlnesc diferite situații care mă amuză sau care îmi lasă un gust amar. Inițial le-aș fi spus gafe, greșeli sau derapaje. În continuare le voi grupa în rubrica „Pixelul roșu”.

Constanța rubricii va fi dată de intervalul de timp în care reușesc să strâng materialele. Așa, ca la început de rubrică, vă prezint un top 3 (și bineînțeles mențiuni):

Mențiunea divină: se acordă mențiunea divină posesorului de router care și-a denumit rețeaua „BoașeleLuiDumnezeu”

 

 

 

Mențiunea Facebook cum laudae: pentru toți cei care au dat clik (și vor da în continuare) pe astfel de link-uri și ajută rol.ro să devină cel mai mare și cel mai tâmpit site din România. Cândva copiii erau făcuți pentru alocație, acum pentru ce?

mentiune pixel rosu masturbareLocul III: Se acordă editorului de la BZI care vrea să o aducă pe Patricia Kaas mai devreme în Iași. Ne-am bucura foarte mult de acest lucru, dar din păcate luna mai nu e tot una cu luna iunie, cum ulițele de la noi nu se pot  numi șosele.

Locul II este adjudecat cu mândire de realitatea.net pentru conținutul diversificat pe care ni-l oferă și pentru informațiile esențiale pe care le promovează: „3 lucruri pe care ar trebui să le știi despre vise”, „3 lucruri pe care ar trebui să le știi despre vise”, „5 mituri false despre implantul de păr”,  „6 lucruri neașteptate care le excită pe femei cu adevărat”.

 

Locul I revine site-ului rtv.net, dar și bucureștenilor care „vrea eliberarea lui Becali”.

 

Fac plecăciuni în fața lui nea’ Gigi, cavaler de Pipera, martir al valizelor cu euroi și mântuitorul turmelor rătăcite, dar  și în fața conului Vanghelie, ctitor de almanahe care este.

 

 

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

2 comentarii la „Pixelul roșu: iarna nu-i ca vara pentru că bucureștenii vrea eliberarea lui nea Gigi

Lasă un răspuns