Pixelul roșu este acea aglomerație de pixeli care mă fac să văd roșu în fața ochilor. Dacă data trecută am dat peste „BoașeleLuiDumnezeu”, peste „tot ceea ce NU ȘTIAI” despre MASTURBARE, am aflat  (din nou) că iarna nu-i ca vara, dar și că „bucureștenii vrea eliberarea lui Becali”.

De această dată avem un top 3 și 3 mențiuni:

Mențiunea „băga-mi-aș ceva în aplicațiile și virușii voștri de pe Facebook”  se acordă celui/ celei care l-a tăguit pe Dan Lungu (cunoscutul scriitor și director al Muzeului Literaturii Române Iași) într-o poza în care Rihanna linge o acadea …

dan lungu penis mentiune 3

Mențiunea „casa copiilor comunitari nu e acasa, dar nici în autobuz se acordă editorului bzi.ro care a povestit cum într-o zi monotonia dintr-unul din autobuzele RATP Iași a fost alungată de către „un cățel comunitar, însoțit, cel mai probabil, de stăpână”.

gafa bzi catel comunitar stapana mentiune 2

Mențiunea specială se acordă  Ministrului delegat pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini, cea care de Ziua Iei ne îndeamnă să ne înbrăcăm cu ie, dacă avem. Avem și un „m”, dar „n”-ul ei ne-a cucerit.

maria grapini mentiune 1

Și acum, dacă tot trecem la podium, precizăm că două poziții sunt ocupate de realitatea.net: „Site-ul de stiri nr. 1 in Romania iti ofera informatia proaspata corecta obiectiva si documentata despre stirile de ultima ora”.

Locul IIIrealitatea.net pentru geniala expresie „Aleșii întorc spatele homosexualilor”. Sunt curios ce mai fac aleșii, ce îmbucă ei pe la Casa Poporului

realitate net raluca hatmanu facebook locul3

Am avut o mare dilemă: nu știam pe cine să punem pe locul 2 și pe cine pe locul 1. Ne-am gândit să dăm un Premiul I ex aequo, dar ca să nu se supere nimeni, Locul II, pentru cel mai mare adevăr scos la iveală de presa locală se acordă site-ului topiasi.ro, singurul care a dat adevărata declarație a președintelui Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței în legătură cu cea mai fericită zi din viața dumnealui: „Ziua în care am smenat contractul pentru modernizarea pistei de la aeroport a fost cea mai fericită zi din viața mea de președinte al Consiliului Județean Iași”. La cât mai multe șmenuri făcute publice de TopIași!

Locul I revine, la această ediție, celor de la realitatea.net care au reușit să omoare de două ori într-un singur accident același om: „O mașină a căzut în prăpaste în Harghita: Un mort a murit, trei sunt răniți”. Sunt curios ce s-a întâmplat cu cei 3 morți răniți: au murit și ei s-au și-au revenit? Dacă și-au revenit, ce sunt acum?

gafa realitatea.net locul1

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns