Serile de carte Essenza continuă cu un weekend plin de poezie. Astfel, vineri, 4 decembrie, începând cu orele 20.00 invitatul serii este Claudiu Komartin, iar sâmbătă, 5, decembrie, tot de la orele 20.00, invitatul este Vlad Tăușance.

Claudiu Komartin este unul dintre cei mai apreciați tineri poeți contemporani, inițiatorul Clubului de Lectură Max Blecher, editor la Casa de Editură Max Blecher, de altfel și traducător și coordonator a numeroase proiecte literare. Printre volumele sale amintim „Circul domestic” (2005, Ed. Cartea Românească – Premiul pentru poezie al Academiei Române) și „Un anotimp în Berceni” (2009, Ed. Cartier).

Vlad Tăușance, poet, este cunoscut ca un profesionist al comunicării, fiind unul dintre cei care s-a ocupat de campania online a lui Klaus Iohannis, în cursa pentru alegerile prezidențiale. A debutat în 2011 cu volumul „Legede urbane”, iar în 2013 a publicat „Saga – bilete la clasa de mijloc”, ambele la Editura Herg Benet.

Moderatorul serilor va fi, ca de obicei, scriitorul Andrei Ruse.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns