Categorii
Actualitate

Ponta e manelist

Ponta a ajuns să fie de toate, mai puțin premierul României. Iar postările sale de pe Facebook nu încetează să mă uimească. Nu mă interesează faptul că s-a operat la genunchi, nici că a făcut asta în Turcia; mă interesează că încă este premierul României. Unul manelist, altfel nu îmi explic partea cu Vreau să-i asigur și pe cei care „se bucură” de necazul meu că mă voi întoarce mai sănătos și mai puternic!:

ponta cocalar

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

2 răspunsuri la “Ponta e manelist”

Stii ce nu inteleg eu la toti politicienii nostri? Cumde nu au un specialist in social media / comunicare; inteleg ca poate ei nu au diplomatia si cunostiintele necesare (pana la urma suntem cu totii oameni si avem defectele noastre), dar de ce nu angajeaza un specialist care sa se asigure ca nu fac (constant) asemenea gafe?

Bogdane, fii sigur că au angajați tot felul de specialiști în social media (și nu doar). Să nu uităm că „ce naște din pisică șoarecii mănâncă”; când e vorba de politicieni, cei care se ocupă de pagini așteaptă ordine de la specialist (șeful lor) care, la rândul lui, așteaptă ordin de la un consilier sau direct de la politician. Aaaa… și la nivelul de premier lucrezi direct cu agenții. Dar tot nu contează când politicianul e „manelist”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image