„Trandafir de la Moldova” a răsunat miercuri dimineaţă la audiţiile X Factor 2012 de la Iaşi

Astăzi, dis-de-dimineaţă, Moldova s-a pus pe joc şi cântec la audiţiile X Factor de la Iaşi! Puţin după ora de start a audiţiilor, un grup de doamne nerăbdătoare nu au mai aşteptat să se prezinte în faţa comisiei şi au şi încins o horă ca la carte! S-au prins de mână şi dă-i din suflet un “Trandafir de la Moldova” să răsune tot Iaşul!

Îmbrăcate în costume populare şi foarte atente la imagine, ca orice artist, doamnele s-au sfătuit îndelung cu privire la prestaţia lor înainte de a intra la audiţii. Îşi doresc mult să impresioneze şi nimic nu pare să le stea în cale pentru a-şi împlini visul.

Răzvan şi Dani au încins atmosfera la Palas

Audiţiile X Factor Iaşi 2012, realizate cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Judeţean Iaşi, au adunat încăde dimineaţă foarte mulţi candidaţi. Anul trecut, o ţară întreagă s-a bucurat cînd Andrei Leonte, tânărul venit din Moldova, urca pe scena X Factor pentru a primi premiul de 200.000 de euro!

Iaşul este penultimul oraş în care echipa Antenei 1 caută factorul X. Prima faza a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Sursa text şi foto

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns