Preselecţiile X Factor 2012 la Iaşi sau despre cum se joacă hora pe „Trandafir de la Moldova” la Palas


„Trandafir de la Moldova” a răsunat miercuri dimineaţă la audiţiile X Factor 2012 de la Iaşi

Astăzi, dis-de-dimineaţă, Moldova s-a pus pe joc şi cântec la audiţiile X Factor de la Iaşi! Puţin după ora de start a audiţiilor, un grup de doamne nerăbdătoare nu au mai aşteptat să se prezinte în faţa comisiei şi au şi încins o horă ca la carte! S-au prins de mână şi dă-i din suflet un “Trandafir de la Moldova” să răsune tot Iaşul!

Îmbrăcate în costume populare şi foarte atente la imagine, ca orice artist, doamnele s-au sfătuit îndelung cu privire la prestaţia lor înainte de a intra la audiţii. Îşi doresc mult să impresioneze şi nimic nu pare să le stea în cale pentru a-şi împlini visul.

Răzvan şi Dani au încins atmosfera la Palas

Audiţiile X Factor Iaşi 2012, realizate cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Judeţean Iaşi, au adunat încăde dimineaţă foarte mulţi candidaţi. Anul trecut, o ţară întreagă s-a bucurat cînd Andrei Leonte, tânărul venit din Moldova, urca pe scena X Factor pentru a primi premiul de 200.000 de euro!

Iaşul este penultimul oraş în care echipa Antenei 1 caută factorul X. Prima faza a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Sursa text şi foto

Loading


Lasă un răspuns