Prevenția este cel mai bun tratament


Una dintre cele mai bune „reguli” care a fost descoperită de oameni este că prevenția este preferabilă, întotdeauna, tratării. Este valabilă în orice domeniu, de la sănătate, la geopolitică. Pentru că este mai la îndemână să fii atent și precaut și să previi ceva decât să o tratezi. În plus, sunt unele lucruri pe care dacă nu la previi, în zadar încerci să le tratezi, fie că varianta tratării nu intră în calcul, fie pentru că deja este prea târziu. În categoria aceasta intră și sănătatea.  Sănătatea este cel mai de preț „bun” de care dispunem; dacă suntem sănătoși puteam face aproape tot ce ne dorim. Ce i-a ajutat lui Steve Jobs că era la apogeul carierei și avea conturile pline, dacă a fost răpus de o boală? În unele cazuri corpul  ne transmite mesaje pe care, dacă reușim să le deslușim, ne ajută să nu facem greșeli. Câți dintre voi vă luați tensiunea des? Sendo Smart – un tensiometru deștept este la îndemâna oricui.  Este un tensiometru de încheietură ușor de folosit.

sendo smartIndicatorii tensiunii arteriale pot fi influenţaţi de foarte mulţi factori şi situaţii. De aceea, avantajul de a avea Sendо SMART la îndemână este extrem de preţios. Sendо SMART indică un rezultat exact, menţionând limita superioară şi inferioară a tensiunii măsurate, precum şi pulsul. În plus, tensiometrul inteligent Sendо SMART indică şi existenţa aritmiei.

Avantajele celui mai compact tensiometru Sendо sunt completate şi de o deservire de top a clienţilor. Aceasta include o garanţie completă unică de 5 ani. Această garanţie acoperă toate elementele produsului. În cazul în care apar întrebări legate de utilizare sau deservirea în perioada de garanţie pentru tensiometrul Sendo SMART, puteţi apela numărul gratuit de client 0371 119 624, lа care specialiştii vă vor oferi răspunsuri exhaustive.

sendo advancePentru că vasele de sânge își schimbă proprietățile odată cu trecerea timpului, un tensiometru de încheietură precum Sendo Smart nu are precizia necesară (de aceea este recomandat persoanelor sub 45 de ani) și este recomandată folosirea unui tensiometru de braț precum Sendo Advance.  Acest tensiometru de braț are avantajul de a avea o precizie extraordinară, este rezistent la utilizare îndelungată și este ușor de întrebuințat (este prevăzut doar cu un buton), ceea ce îl transformă în tensiometru pentru acasă cel mai recomandat de către farmaciști.

Nu lăsa timpul să treacă. Fii preventiv. Mergi la controale periodice, anunță medicul de familie de fiecare dată când organismul se comportă ciudat. Uneori este vorba de paranoia, dar mai bine să fii paranoic și preventiv decât nepăsător și bolnav.

Loading


Lasă un răspuns