FOTO: Casa Jurnalistului (Facebook)
FOTO: Casa Jurnalistului (Facebook)

Cred că pentru prima dată de când au loc proteste din Capitală, și nu mă refer doar la cele din ultima perioadă, ci din ultimii doi ani, duminică seară s-a strigat: „Jos Băsescu, Ponta și-Antonescu!”.

Cum rămâne cu USL-ul iubit de toată lumea? De Băsescu înțeleg, au vrut să-l demită, dar nu a fost valid referendumul, dar cu Ponta și toată gașca USL-istă? Au picat la conducere din cer? În iunie anul trecut USL-ul a ras tot ce s-a putut rade la nivel de alegeri locale, iar la cele parlamentare au avut un scor atât de bun încât ne-am trezit cu mai mulți parlamentari decât locurile ce le sunt rezervate în Parlament.

Toată clasa politică e formată din ticăloși, iar duminică seară pentru protestatari nu a mai contat că e dreapta, că e stânga, că e Băse că e Tonta. Toți sunt făcuți din același aluat.

O să-mi încep săptămâna cu bine, răsunând-mi în urechi ce strigau oamenii în Capitală: „Jos Băsescu, Ponta și-Antonescu”

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

5 comentarii la „Proteste în Capitală: „Jos Băsescu, Ponta și-Antonescu!”

Lasă un răspuns