Pulsul zilei (10 februarie): câinii statului deszăpezesc autostrăzi care nu există


pulsul zileiCâinii statului

Luni dimineață am aflat că nu există câini comunitari, că sunt ai statului. Asta afirmau cei care vând țigări la intrare în Piața Nicolina după ce un bătrân, veteran de război, a fost atacat de-un câine din zonă. După ce bătrânul a fost prins de pantaloni și a căzut, s-a ridicat și se uita spre cei ce fac contrabandă cu țigări, întrebându-i al cui este câinele. „Al statului”, a răspuns o doamnă mai tuciurie. Paranteză: bătrânul a fost atacat de câine pentru că, încercând să ocolească mormanul de zăpadă pentru a ajunge pe trotuar, a trecut pe lângă un os aruncat de unul dintre angajații magazinelor de carne din zonă. Câinele a reacționat. Nu și contrabandiștii sau angajații magazinului.

Deszăpezirea drumurilor care nu există

Nici nu știu cum să iau informația asta: două contracte, unul de 3 milioane de euro, celălalt de 6 milioane de euro au fost semnate iarna aceasta pentru deszăpezirea autostrăzii Dumbrava-Pecica. O fi mult, o fi puțin? Nu știm acest lucru. Dar voi ați auzit de această autostradă? Mda, cam greu să auzi de-o autostradă care nu a fost finalizată.

Birocrația ucide

Că tot veni vorba de bătrâni: doi români au murit astăzi stând la cozi: un bărbat de 60 de ani în timp ce stătea la rând la ghișeul de informații din incinta Casei de Pensii Brașov și un altul, în vârstă de 64 de ani, în timp ce aștepta să-și plătească taxele la sediul Direcției de Taxe și Impozite din Craiova.

 

Loading


Lasă un răspuns