On the Road: de la vis la posibilitate


De câteva săptămâni, eu și R suntem cu ochii pe site-urile de anunturi auto. Poate Moș Crăciun vine cu un cadou mai special. Sunt cinci luni de zile de când sunt în Sibiu, iar după sărbători mă gândesc serios să îmi schimb buletinul, ca din primăvară să pot urma și eu cursurile unei școli de șofer (cred că sunt printre ultimii tineri de 25 de ani care nu au permis de conducere).

Experiența mea nu ne va ajuta, pentru că lipsește cu desăvârșire, de aceea va trebui să mă încred în experiența și, mai ales, intuiția feminină. Bugetu-i limitat, ne uităm la masini second hand, motor mic, să fie fiabile, pentru că nu este vorba de un moft, ci de o necesitate. E-he, drumurile din Ardeal în Moldova vor putea fi făcute mai ușor, la fel și mini-vacanțele. Plus că împrejurimile Sibiului trebuie descoperite și ele.

On the Road își schimbă valențele și se transformă dintr-un vis în ceva realizabil, o experiență cu mult mai plăcută decât la ia-mă nene, cu autocarul sau trenul. De aceea sunt entuziasmat ca un copil.

Loading


Lasă un răspuns