Categorii
Blog

On the Road: de la vis la posibilitate

De câteva săptămâni, eu și R suntem cu ochii pe site-urile de anunturi auto. Poate Moș Crăciun vine cu un cadou mai special. Sunt cinci luni de zile de când sunt în Sibiu, iar după sărbători mă gândesc serios să îmi schimb buletinul, ca din primăvară să pot urma și eu cursurile unei școli de șofer (cred că sunt printre ultimii tineri de 25 de ani care nu au permis de conducere).

Experiența mea nu ne va ajuta, pentru că lipsește cu desăvârșire, de aceea va trebui să mă încred în experiența și, mai ales, intuiția feminină. Bugetu-i limitat, ne uităm la masini second hand, motor mic, să fie fiabile, pentru că nu este vorba de un moft, ci de o necesitate. E-he, drumurile din Ardeal în Moldova vor putea fi făcute mai ușor, la fel și mini-vacanțele. Plus că împrejurimile Sibiului trebuie descoperite și ele.

On the Road își schimbă valențele și se transformă dintr-un vis în ceva realizabil, o experiență cu mult mai plăcută decât la ia-mă nene, cu autocarul sau trenul. De aceea sunt entuziasmat ca un copil.

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image