Au trecut mai mult de două luni de când am văzut anunțul, dar abia acum l-am redescoperit, în timp ce făceam curățenie pe laptop. Bineînțeles că anunțul a expirat, la fel cum a trecut și evenimentul. Așadar:

Vând loc în față la Electric Castle 2015 la concertul the Glitch Mob

Voi sta în față la ediția Electric Castle 2015, și ofer spre vânzare un loc în față, alături de mine, la concertul Glitch Mob.

Eu o să fiu în fața scenei de dimineață, iar voi puteți veni direct seara când începe concertul și vă băgați prin mulțime cu scuza „mă așteaptă cineva în față” – evident, eu.

Pentru oameni cu o condiție financiară modestă (săraci), dau la schimb locul în față dacă îmi aduci telefonul de la încărcat, băuturi sau stupefiante înainte de concert.

Să mai spună cineva că românul s-a născut poet, când el s-a născut antreprenor 😉

anunt stupid

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “Românul s-a născut antreprenor

  1. Doamne, ca multi nebuni mai sunt pe lumea asta… cred ca suntem singura tara din lume in care toata lumea vinde lucruri care nu le apartin… de la tipul asta, pana la parcagiii din Bucuresti si, in final, pana la politicieni…

Lasă un răspuns