Etapă din modernizarea Bulevardului Ștefan cel Mare
Etapă din modernizarea Bulevardului Ștefan cel Mare

În țara în care polițistul care refuză mita și își face datoria devine erou…

Nu poți veni cu niște proiecte implementate sau în curs de implementare și să strigi în gura mare că astea-s realizări. Multiplele șantiere deschise în tot Iașul nu sunt semne ale hărniciei primarului pentru că ne întrebăm: de câți ani este domnia sa primar? ce a gestionat domnia sa până anul trecut?

Vorbești de realizări? Vino cu ceva nou, cu ceva ce nu au făcut edilii din alte județe. Șosea de centură, școli renovate, pasaje supra și subterane, străzi asfaltate, clădiri renovate și (re)inaugurate – nu asta-i normalitatea? Să aplaudăm, domnilor, normalitatea! Să apluadăm apa curentă și canalizarea, electricitatea, gazul din conductă și toate celelalte roți!

Sau, mai bine, facem o chetă să ridicăm edililor statui? Stai, românii-s săraci, dar poate reușim să strângem bani cât să le putem înmâna edililor niște statuete, Oscaruri făcute din glod și poleite cu praf, acest aur ce alimentează conturile afaceriștilor și funcțiile politicienilor.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

4 comentarii la „Să aplaudăm normalitatea, domnilor!

  1. Pingback: Jurnal de blogger
  2. Nu cunosc asa de bine Iasiul, dar credeam, pana sa citesc acest articol, ca lucrurile pe acolo stau altfel, decat in restul tarii… m-am inselat sau n-am fost bine informat!

  3. Florentin, nu te-ai inselat, doar ai fost prost informat. Depinde de unde iti iei informatiile (si cine le controleaza)

  4. pasaj subteran se face, e un loc in Iasi, undeva prin fata pe la BCU, nu stiu daca l-ai vazut :)) orice ar face tot s-ar gasi oameni sa comenteze ca nu-i bine, practic ce zici tu e ca nu esti impresionat de faptul ca se asfalteaza, se refac trotuarele, liniile de tramvai, instalatiile…etc si poate ca e doar ceva normal la care nu ar trebui sa ne bucuram, dar e ceva normal pentru o tara dezvoltata, nu pentru una in curs de dezvoltare, uita-te la situatia generala din tara si o sa vezi ca e putin peste normal 😀

Lasă un răspuns