Schimb de mame pe eJobs


Că mai toate emisiunile date pe la TV la noi sunt regizate, nu mai este nici un secret; că tinerii nu mai știu ce e ăla TV … în curând nu va mai fi nici asta un secret; în schimb mă amuză persoanele trecute de o anumită vârstă, să zicem părinții noștri, persoanele pe care degeaba le bați le cap și încerci să le explici că există scenarii, că participanții la emisiuni primesc bani etc etc.

Azi am rămas puțin uimit la cum se fac recrutările pentru unele emisiuni TV. Intru pe EJobs și văd „Colaborare emisiuni TV”, anunț valabilt pentru marile orașe din țară. Anunțul este semnat de Smart Time Prouction SRL și sună în felul următor:

CANDIDATUL IDEAL:
Familii cu copii minori.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Casa de productie TV cauta familii cu copii pentru aparitii tv de succes, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania. Fiecare aparitie tv se recompenseaza financiar!

DESCRIEREA COMPANIEI:
Casa de productie TV cauta familii cu copii pentru aparitii tv de succes, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania. Fiecare aparitie tv se recompenseaza financiar!”

Fac un mic și rapid research și, printre multele rezultate (acum ar avea între 5 și 10 angajați, iar în 2010 nici unul; în anul 2011 a avut cifra de afaceri de 87.324 ROn și pierderi de 10.350 RON), iată ce găsesc despre firma în cauză (Smart Time Production SRL): Casa de productie tv care realizeara emisiuni pentru marile posturi de televiziune din Romania. Cateva dintre emisiunle pe care le-am realizat: „Cireasa de pe tort”, ” Academia lui Horia”, „Schimb de mame”, „S.O.S”. Cum din emisiunile enumerate nu cred că este alta, afară de „Schimb de mame” care să implice familii de voluntari, mi-este clar: familiilor, aveți copii minori? Faceți-vă un CV pe eJobs, povetiți cât de amară vă este viață, iar minorii neascultărori, scrieți despre competențele incredibile de a învârti 10 sarmale pe minut, în timp ce fumezi o țigară și bei o cafea cu televizorul pornit, despre aspirațiile de a ajunge o familie unită în care tatăl nu trebuie să mai ascundă sticla de rachiu, iar mama economiile prin vecini și cu niște copii care fac diferența din budă și chiuvetă și-aveți șansa să vă îmbogățiți … numai pe eJobs cu „Schimb de mame”

 

 135 total views


Lasă un răspuns