Că mai toate emisiunile date pe la TV la noi sunt regizate, nu mai este nici un secret; că tinerii nu mai știu ce e ăla TV … în curând nu va mai fi nici asta un secret; în schimb mă amuză persoanele trecute de o anumită vârstă, să zicem părinții noștri, persoanele pe care degeaba le bați le cap și încerci să le explici că există scenarii, că participanții la emisiuni primesc bani etc etc.

Azi am rămas puțin uimit la cum se fac recrutările pentru unele emisiuni TV. Intru pe EJobs și văd „Colaborare emisiuni TV”, anunț valabilt pentru marile orașe din țară. Anunțul este semnat de Smart Time Prouction SRL și sună în felul următor:

CANDIDATUL IDEAL:
Familii cu copii minori.

RESPONSABILITATI / BENEFICII:
Casa de productie TV cauta familii cu copii pentru aparitii tv de succes, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania. Fiecare aparitie tv se recompenseaza financiar!

DESCRIEREA COMPANIEI:
Casa de productie TV cauta familii cu copii pentru aparitii tv de succes, difuzate pe principalele posturi de televiziune din Romania. Fiecare aparitie tv se recompenseaza financiar!”

Fac un mic și rapid research și, printre multele rezultate (acum ar avea între 5 și 10 angajați, iar în 2010 nici unul; în anul 2011 a avut cifra de afaceri de 87.324 ROn și pierderi de 10.350 RON), iată ce găsesc despre firma în cauză (Smart Time Production SRL): Casa de productie tv care realizeara emisiuni pentru marile posturi de televiziune din Romania. Cateva dintre emisiunle pe care le-am realizat: „Cireasa de pe tort”, ” Academia lui Horia”, „Schimb de mame”, „S.O.S”. Cum din emisiunile enumerate nu cred că este alta, afară de „Schimb de mame” care să implice familii de voluntari, mi-este clar: familiilor, aveți copii minori? Faceți-vă un CV pe eJobs, povetiți cât de amară vă este viață, iar minorii neascultărori, scrieți despre competențele incredibile de a învârti 10 sarmale pe minut, în timp ce fumezi o țigară și bei o cafea cu televizorul pornit, despre aspirațiile de a ajunge o familie unită în care tatăl nu trebuie să mai ascundă sticla de rachiu, iar mama economiile prin vecini și cu niște copii care fac diferența din budă și chiuvetă și-aveți șansa să vă îmbogățiți … numai pe eJobs cu „Schimb de mame”

 

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns