serile de carte essenza dialog cu octavian sovianyAndrei Ruse s-a mutat recent în Sibiu. Și cum a ajuns s-a apucat de treabă. A ajuns la Essenza Caffé (strada Tribunei nr. 33) și s-a gândit să treansforme localul într-un spațiu al cărții și într-un loc unde să se adune oameni faini să discute. În acest sens, a conceput „Serile de carte Essenza”. Prima ediție are loc sâmbătă, 24 octombrie, de la orele 19.00, iar invitat este Octavian Soviany, unul dintre cei mai importanți și mai vii scriitori români.

Octavian Soviany nu are nevoie de nicio prezentare, dar are nevoie de oameni faini care să-i fie aproape pentru a-l provoca la discuții despre poezie, proză, traduceri și orice altceva se poate discuta la o cafea târzie și la un pahar de vin. Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate.

A doua ediție a Serilor de carte Essenza îl va avea invitat pe Cosmin Perța, iar cea de-a treia pe Liviu Mihaiu. Se anunță niște seri cel puțin memorabile.

Pagina de Facebook a evenimentului

Pagina de Facebook Essenza Caffé Sibiu

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns