Se aude că la Botoșani Consiliul Județean a fost găsit bun de plată pentru ciolhanele cu bere, vin, fasole și cârnați de pe 1 decembrie și Revelion.

Ar fi un pas interesant făcut de Curtea de Conturi, dar rămâne de văzut dacă astfel de controale vor fi extinse și în alte orașe. Aici, bineînțeles, mă gândesc la Iași, oraș unde pomana dată anumitor clase sociale este ridicată la loc de cinste și pute de la o poștă a pomană electorală. Doar înaintea Paștelui din acest an s-au împărțit pensionarilor tichete sociale în valoare socială de aproximativ.1.289.000 RON, iar de Ziua Familiei, 15 mai, s-au mai împărțit niște ajutoare sociale de urgență în valoare de 900.000 RON. Mai are rost să spunem că CJ Botoșani a fost prinsă în ofsaid pentru 700.000 RON?

În naivitatea mea, încă aștept ca banul public să fie folosit cu cap, iar pensionarii să ajungă să primească o pensie decentă, astfel încât să ajungă să se șteargă la fund cu „ajutoarele” date de autorități doar pentru imagine și voturi.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns