mediafax teorite hitlerÎn toată campania asta în care presa este bau-baul din viața politică și socială românească, în care se fac petiții și se strâng semnături împotriva practicelor jurnaliste marca Antena 3, sursele de informare credibile sunt tot mai puține.

Și ce te faci când citești pe Mediafax, un site cât de cât serios, despre „O nouă teorie privind sfârşitul lui Adolf Hitler: Dictatorul ar fi evadat din buncăr şi ar fi murit în 1985 în America de Sud. Poza care ar confirma ipoteza – FOTO”. Zeci, sute de teorii de acest fel au fost lansate de-a lungul timpului, pentru că e greu să crezi un adevăr, dar este mai ușor să îți imaginezi că oamenii puternici nu sfârșesc pur și simplu, ci găsesc mereu o soluție să scape.

Chiar dacă „viața bate filmul” în multe cazuri, nu totul se întâmplă după scenariile Hollywood-ului.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns