La câteva zile de la lansare site-ul tuiasi.ro a căzut

După ce în urmă cu trei zile Universitatea Tehnică din Iași se lăuda că au lansat un nou site care va deveni unul dintre cele mai moderne site-uri de universități din România, tuiasi.ro este inaccesibil:

COMUNICAT DE PRESĂ
27 septembrie 2012

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi are site nou

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAŞI) a lansat la începutul acestei săptămâni noul site al instituţiei, accesibil la adresa www.tuiasi.ro.

Noul site web al TUIAŞI se remarcă printr-o arhitectură informaţională operaţională, iar interfaţa este menită să asigure o identitate care să plaseze Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” în Iaşi în rândul celor mai moderne site-uri de universităţi din România.

Noul site oferă oportunitatea unei navigări rapide, eficiente pentru publicurile externe (studenţi, parteneri educaţionali şi de afaceri), dar şi un depozitar de resurse pentru personalul administrativ şi didactic. Organizat intuitiv, noul site se remarcă printr-o interfaţă dinamică, vizuală, menită să facă din experienţa navigării şi căutării informaţiilor pe site o activitate lejeră şi plăcută, dar mai ales eficientă. Site-ul oferă o varietate de resurse multimedia şi posibilitatea de a face tururi virtuale ale universităţii, ceea ce sigur va contribui la vizibilitatea facilităţilor de care dispune universitatea.

Una dintre noutăţi este şi secţiunea intitulată „Biroul de presă”, unde publicul va putea citi despre diversele realizări ale studenţilor şi ale cadrelor didactice de la TUAIŞI, precum

Rămâne întrebarea: câți bani a băgat UTI într-un site nefuncțional?

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns