educatie elearningRomânia, ca stat, nu o duce rău doar din cauza corupților, ci din cauza tuturor celor care uită de piatra de temelie a oricărui stat și care uită că ai nevoie de viziune și să ai grijă de viitor. Educația este un fel de cenușăreasă  a politicii românești: toți politicienii spun că este importantă, dar nimeni nu își asumă o reformă adecvată și nimeni nu îi alocă banii suficienți. Copiii de azi sunt contribuabilii de mâine, iar în România nu este niciun avantaj ca elevii cei mai buni să plece să studieze în străinătate sau ca tinerii să meargă să lucreze în alte țări.

De multe ori cei care vin cu soluții sunt cei din mediul privat pentru că ei sunt cei care înțeleg cât de important este să ai oameni pregătiți.

Pe www.e-istet.ro, spre exemplu, găsești câteva soluții care să îți ajute copilul să înțeleagă mai bine lecțiile și să aibă performanțe. Spre exemplu, găsești pachete de teste pentru clasele I-IV ce conțin teste online de pregătire pentru evaluarea națională, prezentate într-un format interactiv, structurate în funcție de clasă și de materie (limba română și matematică). Testele online de pe e-istet.ro sunt concepute pentru a ajuta elevii să ajungă pregătiți pentru evaluările naționale. Abonamentele au valori diferite, de la 29 de pentru o singură lună, la 57 de lei pentru 3 luni și pot fi plătite prin ordin de plată sau online (plățile sunt securizate de Libra Internet Bank și sunt acceptate conturi Visa, MasterCard, MasterCard SecureCode, LibraPay).

Elevul care reușește să se descurce la teste și are rezultate bune (există și topuri pe site) poate fi recompensat cu o jucărie cumpărată de pe www.toyz.ro, mai ales că acest sistem, de a oferi ceva la schimb pentru rezultatele sale îl încurajează să fie bun în continuare.

Dacă politicienii nu vor să miște un deget, soluția este ca părinții să facă tot ce le stă în putință pentru a-și ajuta copii.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns