Speranță pentru Dominic: Alin Vorniceanu va alerga un ultramaraton de 24 de ore la Timișoara


În anul 2012 Alin Vorniceanu, pe atunci student în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UAIC Iași, a devenit cunoscut după ce a reușit, împreună cu decanul facultății, Marin Chirazi, să străbată Dunărea de la izvoare (Ulm-Germania) până la vărsare (Sf. Gheorghe – România) în caiac în 29 de zile, spulberând recordul național (42 de zile).

După această reușită, tânărul, acum în vârstă de 29 de ani, instructor de fitness și preparator fizic, a participat la diverse competiții de mountainbike și alergare montană: Iași în Trail, Maraton MTB „Nordul Moldovei”, Ecomarathon, Bate Toaca, Maraton 7500, Cindrel înAlergare, Semimaratonul Iașului, Cozia Mountain Run, implicându-se, în același timp în diverse evenimente sportive caritabile, Alin Vorniceanu fiind unul dintre ambasadorii asociației Blessing Hearts.

Astfel, în anul 2016 în cadrul „Ultramaratonului inimilor”, Alin Vorniceanu a alergat 124 de kilometri în 16 ore, din orașul Iași în orașul Botoșani. Tânărul atlet a alergat ultramaratonul caritabil inițiat de Asociația Blessing Hearts pentru a trage un semnal de alramă asupra copiilor instituționalizați și pentru a strânge bani pentru aceștia.

Anul acesta, pe 22 septembrie, Alin Vorniceanu va alerga în cadrul „Speranță pentru Dominic” un ultramaraton de 24 de ore în Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timișoara. În urmă cu un an, pe Stadionul Copou din Iași, Alin a luat startul în „Maratonul Speranței”, tot un ultramaraton de 24 de ore. Dacă anul trecut Alin Vorniceanu a alergat aproximativ 180 de kilometri pentru a o susține pe Mihaela, o tânără de 17 ani care suferă de epidermoliză buloasă, pe 22 septembrie Alin va alerga pentru Dominic, un băiețel de nici 4 anișori ce suferă de neuroblastom.

Cei care doresc să ofere Speranță pentru Dominic sunt așteptați să-l susțină pe Alin pe 22 septembrie, începând cu ora 9.00 la evenimentul ce va avea loc în Parcul Copiilor „Ion Creangă” din Timișoara.

Se pot dona bani prin SMS (la numărul 8828 cu textul Dominic) sau direct în conturi (cont lei: RO19BRDE240SV40166312400 sau cont euro: RO07BRDE240SV12258682400).

Loading


Lasă un răspuns