FOTBAL - PREZENTARE - POLI IASIFanii au fost nemultumiti si au scandat ca CSMS Iasi este a cincea formatie pe care antrenorul a retrogradat-o. Nici Prunea nu a scapat de furtia fanilor. Cel mai criticat de catre suporterii veniti pe stadionul Emil Alexandrescu a fost primarul Iasului Gheorghe Nichita. Fanii au strigat minute in sir „Demisia, Nichita, demisia!”

FC Vaslui a castigat, cu scorul de 2-1 (2-0), meciul sustinut, joi, in deplasare, in fata lui CSMS Iasi, in ultima etapa a Ligii I, incheind sezonul 2012/2013 pe locul cinci in clasament, cu 58 de puncte.

Pentru FC Vaslui au marcat Antal ’19 si Buhaescu ’41, iar pentru CSMS Iasi a inscris Mitrea ’66. Meciul a fost arbitrat de Adrian Comanescu, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vasile Marinescu.

Cu reusita de la Iasi, Liviu Antal a reusit performanta de a marca in patru etape consecutive, dupa ce mai inscrisese in poarta Ceahlaului, a lui Dinamo si a Otelului. Doar Raul Rusescu, golgheterul campionatului, se mai poate mandri cu un asemenea parcurs prolific, el reusind in perioada 27 iulie – 12 august sa perforeze portile celor de la Astra (4-3), U Cluj (5-1), Gaz Metan (1-1) si Ceahlaul (3-0). Cinci goluri in patru meciuri consecutive bifa atunci varful Stelei.

Numirea lui Gabi Balint la Vaslui pare sa fi fost una de bun augur, de vreme ce trupa moldava a cunoscut un reviriment considerabil de la sosirea fostului international, care a primit mana libera din partea patronului Adrian Porumboiu. Dupa un debut sterp, Balint a reusit sa lege mai multe rezultate impresionante, iar Vaslui termina pe locul 5, fara sa fi cunoscut infrangerea in ultimele cinci meciuri de campionat.

Meciul dintre CSMS Iasi si FC Vaslui a fost arbitrat de Adrian Comanescu, ajutat la cele doua linii de Valentin Avram si Vasile Marinescu. Rezerva a fost Eduard Ionita.

ECHIPELE DE START

CSMS Iasi (4-4-2): Lungu – Mitic, Cretu, Tincu, Vladu – Onofras, Moutinho (46 Mihalachioaie), Semenenko (46 Cl. Tudor), tiganasu (86 Cl. Ionescu) – Mitrea, Herghelegiu. Antrenor: Sorin Cirtu

FC Vaslui (4-5-1): Straton – Milanov, Varela, Cordos, Salageanu -Buhaescu (88 Nenita), R. Costin, Caue, Jumisse (78 Popovici), Antal – Tendeng (69 Buziuc). Antrenor: Gabi Balint

(material scris pentru site-ul www.agendadeiasi.ro)

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns