Bună, postările tale merită mereu citite, dar nu suntem prieteni pe Facebook, am trimis o solicitare prietenoasă, dar nu a ajuns niciodată, aș dori să devin prieteni și să împărtășesc idei unul cu celălalt. Îmi poți trimite o cerere amicală din profilul tău ca să putem fi prieteni dacă nu te superi și sper că nu ești supărat din cauza asta?

Acesta este unul dintre mesajele de tip comentarii care apar în unele postări (fie că este vorba de comentariu la o recenzie, fie că este vorba despre comentariu la share-ul unui eveniment etc). Abia ce a trecut perioada în care se primeau sms-uri de tip „Aveți un nou mesaj vocal….”. Bootsii nu se odihnesc niciodată, la fel și trolii.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns