un an federoAveam un blogșor pe Blogspot din martie 2008, dar doream ceva mai personalizat. Era în plină campania electorală pentru alegerile locale din vara trecută când, sătul de Blogspot, am căutat repede un hosting și mi-am cumpărat domeniul; era de la sine înțeles că  nu putea fi decât … Fede… În urmă cu un an, am postat pentru prima dată (Asasinarea scrisului romanesc) aici. Între timp s-au strâns:

– 273 de postări

– 241 de comentarii

– 570 fani pe pagina de Facebook

– peste 90.000 de vizitatori

Dacă la început vedeam într-un fel blogul, viziunea s-a schimbat pe măsură ce am început să tot lucrez la el, cu tot cu pauze, mai scurte sau mai lungi.  Nu mi-a spus nimeni ce să (nu) scriu, dar lucrând pentru o publicație online, uneori s-a considerat a fi un soi de conflict între blog (materialele pe care le public sau parteneriatele pe care le închei) și acel site.  Am învățat multe lucruri noi, m-am confrunat cu zeci de probleme pe care înainte nici nu le bănuiam a exista și am cunoscut o mulțime de oameni faini de blogosfera ieșeană.

Fiind proiectul meu de suflet, chiar dacă uneori neglijat, blogul merge mai departe. Până la sfârșitul lunii iunie vor interveni mici schimbări, sper eu, în bine.

Pentru orice critici, înjurături, sugestii sau diverse propuneri, vă stau la dispoziție rubrica de comentarii, pagina de Facebook și adresa de mail.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

4 comentarii la „Un an de fede.ro

  1. Pingback: Homepage

Lasă un răspuns