Rotaract Iași Copou dedică ziua de 27 aprilie copiilor din Centrul de zi “Sfântul Nicolae” din Comuna Andrieșeni. Astfel, Clubul Rotaract Iaşi Copou organizează pe 24 aprilie 2013, în intervalul orar 20.00 – 21.30, la sala Mozart din incinta Palas Mall o strângere de fonduri şi donaţii pentru a oferi pachete de Paşte celor 27 de copii din Centrul de zi “Sfântul Nicolae” din comuna Andrieşeni.

Oricine poate dona materiale educaţionale (cărţi, atlase, rechizite, jucării), obiecte de vestimentaţie sau bani ce vor fi oferite sub formă de pachete copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Voluntari din cadrul clubului vor distribui donaţiile sâmbătă, 27 aprilie 2013, în cadrul unui eveniment special pregătit pentru cei mici, denumit vesel “Urechiuşe rotaractiene”. Copiii vor căuta ouă colorate ce vor corespunde pachetelor pe care le vor primi şi vor participa la jocuri educative.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de Facebook a clubului şi pe pagina evenimentului

Suntem în preajma sărbătorilor de Paști și ce poate fi mai frumos decât să regăsești adevarată lumină pe chipurile zglobii ai unor copii fericiți … cel puțin pentru o zi!

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns