„To be, or not to be – that is the question…” – aceasta era întrebarea lui Hamlet de acum patru secole. Numai că noi nu suntem englezi. Noi suntem români. Greșelile de tastare pot exista, se întâmplă oricui și le catalogăm ca fiind typo. Numai că folosirea „i”-ului nu prea ține de o astfel de greșeala, ci de necunoașterea limbii române.

Google te ajută când vrei să cauți ceva pe google,astfel că atunci când tastezi „va fii” motorul de căutare încearcă să te ajute, iar prima sugestie este „va fii sau va fi”. Dar orice motor de căutare trăiește pe spinarea inteligenței oamenilor, astfel că poți fi îndrumat și către „va fii sau v-a fii”!

va fii sau va fi

Bonus:

bonus

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns