Ideal pierdut în noaptea unei boli ce nu mai este…

Probabil așa ar fi trebuit să înceapă unul dintre poemele cunoscute ale lui Mihai Eminescu, Veneris și Madonă, cel puțin în concepția marketerilor  unei firme ce se ocupă cu comercializarea de teste rapide pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală (citez de pe site-ul lor: „Peste 1 milion de români au o boală cu transmitere sexuală”). Cum scandalul este cea mai bună metodă de a atrage atenția, iar publicitatea, fie ea și negativă, este, totuși, publicitate, firma Veneris s-a folosit  într-o postare pe Facebook de imaginea lui Eminescu pentru a atrage atenția asupra produselor comercializate.

veneris si madona (1)

Cum lumea din online a început să se scandalizeze puțin, au revenit și cu o a doua postare, din care imaginea lui Eminescu este decupată și care are mesajul „bolile cu transmitere sexuală sunt mai virale decât orice controversă”.

veneris si madona (2)

E faină campania lor și chiar prinde. Și acest scandal este cea mai ieftină metodă de promovare.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

One thought on “Veneris și Madonă

Lasă un răspuns