O știți pe aia cu violatorul din lanul de porumb dintr-o localitatea vasluiană? Nu o știam până zilele trecute, când mi-a povestit-o un coleg.

În urmă cu câțiva ani, într-un lan de porumb dintr-o localitate vasluiana stătea un bărbat care nu făcea altceva toată ziua decât să doarmă, să bea și să violeze – ordinea ar fi: băut, dormit, trezit și violat. Cum lanul era la ieșirea din localitate, iar două laturi erau formate din drum, unul dintre ele avea și o răscruce, în fiecare zi bărbatului (care ieșea din porumb în fiecare zi pe altă latură a lanului) îi cădea victimă o altă femeie care pleca sau se întorcea de la muncile câmpului. Polițiștii l-au descoperit cu greu pe acest maestru al violurilor.

Povestea în sine nu este neapărat spectaculoasă, ci încercarea de a o verifica și rezultatele ei.

Intru pe net și încerc să caut pe Google

  • „violatorul din lanul de porumb”: 18.500 rezultate
  • „violatorul din lanul de porumb vaslui”: 13.000 rezultate

Mda, m-am lăsat păgubaș: alăturarea Vasluiului lângă „violatorul din lanul de porumb” nu m-a ajutat în niciun fel, am scăpat de „doar” 5.500 rezultate. Să vă mai spun că dacă veți căuta „violator vaslui” veți da peste … 271.000 de rezultate, iar pentru „violatorul din vaslui” – 6.140.000 ?!

Pe când o campanie gen „Românii sunt deștepți” și pentru Vaslui?

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns