Pentru întrebări, sugestii, tot felul de parteneriate sau orice vă mai trece prin cap, mă puteţi contacta pe e-mail.

Acesta sunt eu, cel pe care doriți să îl contactați:

Loading

10 comentarii la „Contact

 1. Buna ziua, Bunu Dyu(s)*

  Aveti aici 4 pastile de mandrie nationala (a se studia cu atentie toate 4, in rezolutie 1080p de youtube, si imaginea clipului marita cat ecranul monitorului, altfel nu se vad detaliile):

  Noi, Arianii-daci, Partea 1, Full-HD:
  https://vimeo.com/108285990

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 2, Full-HD: http://youtu.be/GO-GGdZvkrw

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 3, Full-HD:
  http://youtu.be/7PGiNiV3aNw

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 4, HD:
  https://www.youtube.com/watch?v=GujO1CGNB0c

  Pe youtube (la Vimeo nu e nevoie) seteaza rezolutia la 1080p pe youtube (pe vimeo nu e nevoie), de la rotita de sub clip-uri, dreapta.
  Episoade urmatoare vor urma in viitor.

  Apoi daca vrei, ne-ati putea ajuta si voi la trezirea natiunii, cu redistribuirea filmelor, masal mai departe, caci o natiune trezita poate schimba minciunile din cartile de scoala masonice, cu ADEVARUL ISTORIC, dupa care ALTFEL ne va privi/trata planeta, si astfel ne vom putea recapata istoria si identitatea nationala si planetara pe care am avut-o candva, inca de la facerea lumii.

  PS: Important e de redistribuit si la profesori si invatatori, sa isi invete copii la scoli, caci dictatul evreo-masonic venit de la Bruxelles in 2007 a interzis mentionarea in manualele noastre scolare orice istorie inainte de 106 AD, (cand criminalul Traian a distrus Dacia) masonii din Bruxelles pretinzand ca "inainte de 106 A.D. dacii nu au existat 😉 deci nu am avut atunci istorie, istoria noastra in 106 A.D. a inceput" 😉 (deci Traian in 105 si 106 A.D. s-a luptat aici cu aerul 😉 (ca si in anii precedenti) si a cucerit o tara care atunci "nu exista" 😉 )

  Vezi minutul 5:40 aici http://youtu.be/aflh0UJ_KZ0 ca si aici pomeneste de dictatul ala, dar din pacate aici in termeni mult mai blanzi, probabil altfel nu ar fi fost aprobata emisiunea sa fie transmisa la TV. (Cenzura TV e activa puternic in Romania, si e condusa de masonii evrei)

  Consideram ca FIECARE ROMAN E DATOR SA AJUTE LA SALVAREA NEAMULUI PRIN DEZVALUIREA ADEVARULUI ISTORIC cel putin.

  Restul documentarelor sunt pe youtube, la acelasi nickname ca si seria cu arianii.
  Enciclopedia Dacica (acum doar 4 albume) e aici la profilul meu.

  *Salutare veche a dacilor.

 2. Au aparut intre timp inca 3 documentare.. daca ai interes. Deci primele 4 episoade le ai mai sus, iar dinjos ai trilogia episodului 5:

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (prima jumatate), in 720p HD:
  https://vimeo.com/137356811

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (a doua jumatate) in 1080p FullHD:
  https://youtu.be/7PunD_-dPHs

  Noi, Arianii-Daci, Partea a 5-a (Epilogue) in 1080p FullHD:
  https://youtu.be/TEt5EhsvxPc
  Sau cu extra updates(mai ales la urma dar nu numai..) pe Vimeo, dar acolo in 720p: https://vimeo.com/137972071

  Pe youtube (la Vimeo nu e nevoie) seteaza rezolutia la 1080p pe youtube de la rotita de sub clip-uri, dreapta(apare cand stai cu mausul/sageata pe film).
  Episoade urmatoare vor urma in viitor.

 3. Hey guys, I’m a senior Ruby / Ruby on Rails developer so I just wanted to see if you need anything in the way of site(application) editing/code fixing/programming, code optimization, new features development, speed optimization etc.
  Don’t mean to impose, was just curious, I’ve been doing this for some time and was just curious if you needed an extra hand. You can check my personal website for all the details http://muneebfarooqi.com/.
  Thanks – Happy New Year 🙂

 4. Propunere colaborare
  Buna ziua, ma numesc Marius Calugaru, reprezint firma de publicitate online Perspektive Vision si va contactez pentru a va propune o colaborare pe termen lung care sa implice postarea de articole pentru promovarea clientilor nostri pe site-urile reprezentate de dumneavoastra.

  Ma intereseaza sa-mi trimiteti pretul pentru urmatorul serviciu:
  – articol redactat de echipa noastra si postat pe site-ul dumneavoastra

  Daca oferiti si alte servicii puteti sa-mi trimiteti si preturile pentru acestea.

  In cazul in care aveti pregatit si un rate card mi-l puteti trimite. Ma intereseaza o colaborare pe termen lung. Daca doriti putem discuta la telefon mai multe detalii. Ma puteti contacta la nr. 0785351511.

Lasă un răspuns