Cine sunt

Bogdan Federeac (cunoscuții îmi spun Fede),

Credit foto: Cornel Moșneag

coleg de promoţie cu libertatea românilor: nu ieşisem bine din maternitate că a intrat Revoluţia în locul meu.

Am absolvit Literele ieşene (licență și masterat). Am scris și publicat poezie și eseu în majoritatea revistelor literare din țară. În luna octombrie 2012 am debutat cu volumul de versuri Dragoste cu acordul părinților.

M-am jucat patru ani pe Blogspot până în 2012 când am trecut pe domeniu propriu. În 2003 eram redactor al unei reviste şcolare. Între timp am publicat în câteva ziare din presa locală (Iaşi, Botoşani) şi din presa centrală. Din martie 2011 până în iunie 2013 am fost manager de proiect al unui site de ştiri din Iaşi, iar din august 2013 până în august 2014 am fost manager de proiect în cadrul unei firme de publishing online.

Din august 2014 m-am mutat în Sibiu și am început să acord mai mult timp proiectelor proprii. Din noiembrie 2014 am devenit librar (din ianuarie 2017 librar-șef la Librăria Humanitas „Constantin Noica” din Sibiu). Din martie 2016 sunt secretar de redacție al revistei Euphorion, iar din noiembrie 2018 colaborez cu editoriale, cronice și recomandări de carte cu revista Zile și Nopți (ediția de Sibiu). În martie 2018 am descoperit alergarea, așa că de atunci practic alergarea montană. Din 2020 am (re)început să mă uit după păsări și să le pozez. Mai mult timp în natură, mai puțin pe blog.

Încerc  să nu fiu indiferent.

Bine ai venit în lumea mea,
Lumea lui Fede

Mai multe detalii descoperiți în cele materiale:

Cum poți sprijini Lumea lui Fede?

Poți sprijină blogul folosind acest link-uri pentru a cumpără cărți de pe Elefant sau Libris sau ce vreți voi de pe eMag.

3 răspunsuri la “Cine sunt”

Bravo Bogdan:) Ma bucur sa vad un coleg, un prieten, un tanar care si urmeaza visele in cea mai complexa definitie a lor… Mult succes in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image