Categorii
Actualitate

A venit Apocalipsa: Facebook-ul a căzut! Află, în exclusivitate, pe fede.ro care este reţeaua de socializare ce succede Facebook

Apocalipsa a venit mai devreme cu cinci luni (Foto: central-e-commerce.com)

A venit Apocalipsa!

Astăzi, 11 iulie 2012, ceva trecut de ora 19.00, Facebook nu a mai putut fi accesat.

În scurt timp, un lider Anonymous FB va transmite live un mesaj video pe fede.ro în care va spune toate detaliile despre acest atac informatic fără precedent şi va preciza şi cum se numeşte viitorul site de socializare pe care vă puteţi muta.

Între timp, surse din interiorul grupării Drunk Anonymous au precizat, în exclusivitate pentru fede.ro că site-ul de socializare nu va fi găzduit de www., ci va fi un concept nou, ceva de neimaginat pentru tinerii anului 2012: socializarea se va realiza face to face, la o plimbare, la o bere sau în orice alt loc nonconformist.

Apocalipsa a venit mai devreme. 11 iulie va rămâne o dată de importanţă capitală în istoria umanităţii, ziua în care tinerii au dorit să iasă din casă, la ora 20.00, deşi afară erau puţin peste 30 de grade.

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

2 răspunsuri la “A venit Apocalipsa: Facebook-ul a căzut! Află, în exclusivitate, pe fede.ro care este reţeaua de socializare ce succede Facebook”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image