A venit Apocalipsa: Facebook-ul a căzut! Află, în exclusivitate, pe fede.ro care este reţeaua de socializare ce succede Facebook


Apocalipsa a venit mai devreme cu cinci luni (Foto: central-e-commerce.com)

A venit Apocalipsa!

Astăzi, 11 iulie 2012, ceva trecut de ora 19.00, Facebook nu a mai putut fi accesat.

În scurt timp, un lider Anonymous FB va transmite live un mesaj video pe fede.ro în care va spune toate detaliile despre acest atac informatic fără precedent şi va preciza şi cum se numeşte viitorul site de socializare pe care vă puteţi muta.

Între timp, surse din interiorul grupării Drunk Anonymous au precizat, în exclusivitate pentru fede.ro că site-ul de socializare nu va fi găzduit de www., ci va fi un concept nou, ceva de neimaginat pentru tinerii anului 2012: socializarea se va realiza face to face, la o plimbare, la o bere sau în orice alt loc nonconformist.

Apocalipsa a venit mai devreme. 11 iulie va rămâne o dată de importanţă capitală în istoria umanităţii, ziua în care tinerii au dorit să iasă din casă, la ora 20.00, deşi afară erau puţin peste 30 de grade.

Loading


2 răspunsuri la “A venit Apocalipsa: Facebook-ul a căzut! Află, în exclusivitate, pe fede.ro care este reţeaua de socializare ce succede Facebook”

Lasă un răspuns