Adio CLICK AICI! Se anunță un News Feed mai curat


mentiune pixel rosu masturbareFacebook anunță un News Feed mai curat până la finalul acestui an.

”Astăzi anunțăm câteva îmbunătățiri ale News Feed-ului pentru a ajuta utilizatorii să descopere postările și link-urile cele mai importante și relevante și pentru a combate cazurile când utilizatorii se plâng de postările de tip spam și pe care nu doresc să le vadă. Vom face două update-uri, primul pentru a reduce postările de tip click aici, iar a doua pentru a ajuta utilizatorii să distribuie link-uri pe Facebook în cel mai bun format.

Ce este postarea de tip click-aici

Click aici reprezintă acel link care încurajează utilizatorii să vadă mai mult, fără să spună prea multe despre conținutul pe care urmează să îl acceseze. Aceste postări tind să capete un număr tot mai mare de click-uri, ceea ce înseamnă că ajung la un număr mare de oameni și au o poziție favorizată în News Feed.

O parte dintre publisheri, care distribuie în mod regulat link-uri de tip click-aici care nu păstrează vizitatorii prea mult pe conținutul share-uit, vor simți o scădere a interacțiunii în următoarele luni. Facem aceste modificări pentru a ne asigura că materialele distribuite prin metoda click-aici și să nu afecteze așteptările utilizatorilor Facebook”

Sursa

În legătură cu cel mai bun format sub care trebuie să distribui un link: între a distribui direct un link și a distribi o poză, iar în descriere să pui link-ul, Fcebook recomandă și încurajează utilizatorii să distribuie direct link-ul pentru că are o rată de click mai bună, iar noul algoritm îl va favoriza în apariția în Nees Feed.

Pe scurt: mai puține accidente îngrozitoare, mai puține „iată ce se întâmplă înainte / după…”, „uite ce a pățit”, mai puțin șocant, mai puțin înfiorător, mult mai puțin îngrozitor, mai puține vești bombă, poate mai multă liniște.

Și vom asista la o criză a presei care trăiește de pe urma Facebook-ului. Până la descoperirea noilor metode de a păcăli noii algoritmi ai Facebook va fi curios de văzut evoluția traficului celor mai accesate site-uri de știri în următoarele luni.

Vezi și Facebook desfiinteaza “Click AICI”

Loading


Lasă un răspuns