Anul 2015 a fost un an agitat pe plan intern, dar și internațional. Țara și lumea se schimbă într-un ritm parcă mai alert decât până acum, astfel încât simțim schimbările pe măsură ce se petrec. Anul 2015 a fost anul în care societatea civilă românească a avut un cuvânt greu de spus. Avem un guvern căzut în urma mobilizării românilor și negocieri pentru guvern la care au participat reprezentanți ai societății civile. Despre toate aceste mișcări și schimbări, dar și despre cele din 1990 până în prezent, va vorbi Dan Perjovschi pe 30 decembrie, de la ora 18.00, la Librăria Humanitas „Constantin Noica” din Sibiu.

Artist-cetățean

Evenimentul nu se va limita doar la discuțiile despre societatea civilă. Dan Perjovschi va vorbi și despre cartea sa „My City, My Wall. Sibiu 2010-2015”, dar și despre „Muzeologia radicală” a Clarei Bishop, volum la care a colaborat grafic.

În cadrul acestei întâlniri Dan Perjovschi îl va avea ca partener de discuții pe Radu Vancu.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns