Atunci cand te pui sa iti amenajezi camera sau casa mereu ti se va intampla sa gasesti anumite lucruri care iti vor aduce aminte de tot felul de amintiri placute sau mai putin placute. Asa mi s-a intamplat si mie cand am inceput sa imi deocrez camera. Am vazut pe internet ca un perete decorat cu tablouri poate fi de mare impact intr-o camera, asa ca am hotarat ca asa va arata si camera mea. Astfel, am vrut sa imi printez poze cu texte dragute si inspirationale, poze cu reprezentari abstracte. Atunci mi-am adus aminte ca pe vremea cand am avut prima imprimanta am printat atat de multe chestii incat ai mei au fost nevoiti sa cumpere din nou un tonner refill HP.

imagini de perete

Asa e cand iti aduci aminte de ceva. Stai si rememorezi cu zambetul pe buze acele momente. Sunt amintiri placute, iar povestea incepe sa se deruleze in mintea mea. Parintii mei aveau neovie de o imprimata si au considerat ca ar fi o investitie buna sa achizitioneze una. In plus, si eu aveam nevoie pentru scoala de tot felul de materiale. Din prima clipa cand au adus-o acasa am stiut ca voi face lucruri marete, si asa a fost.

Planul meu a inceput. Mereu am stat in preajma lor sa vad cum se procedeaza. Sub pretextul ca am nevoie de ceva pentru scoala ii rugam sa ma ajute. Vreau sa spun ca o saptamana mi-a fost de ajuns sa invat cum sa o folosesc, si de atunci am printat non stop.

Fisele mele pentru scoala erau colorate, referatele mele erau cu multe  imagini colorate, printam orice imi placea si eram foarte entuziasmata. Eram foarte fericita, si extrem de incantata de noua mea activitate. Mi-am transformat agenda intr-un album cu poze printate, mi-am umplut camera cu tot ce gaseam si mi se parea interesant.

Aventura mea a luat sfarsit pana intr-o zi cand tonnerul s-a terminat. Bineinteles parintii si-au dat seama cine e de vina si totul s-a terminat. Nu m-au certat, cred ca au vazut in toata acesta aventura a mea, un act creativ. Adevarul e ca nu am irosit aiurea toate acele resurse, ci am facut-o intr-un fel destul de frumos. Au fost impresioanti de portofoliul meu de la scoala, la care am muncit destul de mult pentru a fi colorat si frumos aranjat. Le-au placut referatele bine structurate, documentate si cu o multime de poze sugestive si bine alese.

Am irosit tonnerul si parintii mei au cumparat unul nou, dar de data acesta erau mai atenti la ceea ce printez. Bineinteles ca din cand in cand mai reuseam sa mai scot cate ceva, dar pot sa spun ca la un moment dat m-am plictitsit, iar imprimanta am ajuns sa o folosesc doar atunci cand aveam nevoie.

digital printing

Acum cand am vrut sa imi printez niste poze de pus in rame mi-am adus cu drag aminte de acesta intamplare, si ma gandesc ca si asta e una din ideile bune pe care le-am avut cand am fost doar un copil.

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns