cazare regim hotelier suceava

cazare regim hotelier suceavaÎți place să călătorești, să mergi peste tot prin țară, cu sau fără motiv bine întemeiat. Poate se apropie weekend-ul și îți dai seama că nu ai văzut Sighișoara. Sau ți-ai schimbat mașina și vrei să vezi Transfăgărășanul. Sau nu ai vizitat mânăstirile din Bucovina de când erai elev și mergeai cu clasa în excursii și vrei să le revezi, prin ochii adultului care ai devenit. În orice situație, ai nevoie de un loc unde să te odihnești. Pentru ultima posibilitate prezentată, ar merita luat în considerare un apartament care vine cu o ofertă de  cazare regim hotelier suceava:

apartamentul de care vă spun are trei camere cu o suprafață totală de 110 metri pătrați. Este recent amenajat, fiind o combinație între stilul modern și cel contemporan. Apartamentul este numai bun pentru intimitate și confort. Este ideal pentru călătorii în scop de afaceri sau de odihnă, mai ales că este situat într-o zonă liniștită din centrul municipiului Suceava. În plus, personalul vă stă la dispoziție cu toate facilitățile unui serviciu hotelier de housekeeping. Numărul maxim de persoane ce se pot caza în apartament este de șase. Bucătăria este complet utilată, un dormitor are pat King size, al doilea dormitor are în dotare un pat matrimonial, iar livingul are o canapea extensibilă.

Fiind situat în centrul municipiului, ai în apropiere tot ceea ce îți trebuie: SPA, restaurante, baruri și cluburi, instituții culturale și administrative, saloane de înfrumusețare etc.

Am prezentat asta pentru a nu mai căuta pe google „cazare regim hotelier suceava

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

Lasă un răspuns