Bine de știut: cazare în regim hotelier în Suceava

cazare regim hotelier suceava

cazare regim hotelier suceavaÎți place să călătorești, să mergi peste tot prin țară, cu sau fără motiv bine întemeiat. Poate se apropie weekend-ul și îți dai seama că nu ai văzut Sighișoara. Sau ți-ai schimbat mașina și vrei să vezi Transfăgărășanul. Sau nu ai vizitat mânăstirile din Bucovina de când erai elev și mergeai cu clasa în excursii și vrei să le revezi, prin ochii adultului care ai devenit. În orice situație, ai nevoie de un loc unde să te odihnești. Pentru ultima posibilitate prezentată, ar merita luat în considerare un apartament care vine cu o ofertă de  cazare regim hotelier suceava:

apartamentul de care vă spun are trei camere cu o suprafață totală de 110 metri pătrați. Este recent amenajat, fiind o combinație între stilul modern și cel contemporan. Apartamentul este numai bun pentru intimitate și confort. Este ideal pentru călătorii în scop de afaceri sau de odihnă, mai ales că este situat într-o zonă liniștită din centrul municipiului Suceava. În plus, personalul vă stă la dispoziție cu toate facilitățile unui serviciu hotelier de housekeeping. Numărul maxim de persoane ce se pot caza în apartament este de șase. Bucătăria este complet utilată, un dormitor are pat King size, al doilea dormitor are în dotare un pat matrimonial, iar livingul are o canapea extensibilă.

Fiind situat în centrul municipiului, ai în apropiere tot ceea ce îți trebuie: SPA, restaurante, baruri și cluburi, instituții culturale și administrative, saloane de înfrumusețare etc.

Am prezentat asta pentru a nu mai căuta pe google „cazare regim hotelier suceava

Loading


Lasă un răspuns