Când nu facem nimic nou, folosim același mesaj populist pe care l-am scris pe toate gardurile și în 2012


reclama facebook primaria iasiPentru că nu am dat like paginii de Facebook a Primăriei Municipiului Iași, observ de vreo doua zile încoace că Primăria încearcă să-și mărească hoarda de fanii de pe Facebook apelând la postările sponsorizate. Nimic de comentat în legătură cu asta, există un Departament de Comunicare la Primărie, trebuie să aibă și ei niște activitate. Din contră, chiar apreciez asta. Ceea ce nu mi se pare normal este mesajul pe care îl văd cei de pe Facebook: „144 milioane euro-fonduri europene nerambursabile. Suntem pe primul loc în țară. Modernizăm Iașul cu bani de la Uniunea Europeană!”

Nu pot să înțeleg cum mesajul de la alegerile locale apare exact la fel, fără o virgulă schimbată, și în anul 2014. Don Primare, ia fă și tu un calcul: dacă de 3 ani de zile te tot lauzi cu cele 144 milioane de euro, ce nu le împarți măcar la 3? Iese o sumă prea mică pentru a mai fi primul pe țară la atragerea de fonduri? Păi ce facem aici, mergem cu mesajul ăsta și în 2020? Dacă împarți pe urmă banii la 19 ani, îți dai seama că sunt firme private care atrag investiții europene mai mari decât banii pe care îi împarți tu pe an.

Despre problemele lucrărilor din Iași derulate pe fonduri europene am mai scris aici:

Cine minte şi de ce?

Recepția betonului cârpit

Autoritățile locale își fac treaba după cum le taie capul

Lucrari de mantuiala pe fonduri europene: Bahluiul navigabil 

Bătaie de joc la Iași pe un proiect de peste 91 milioane de lei 

Bătaia de joc este un subiect pe ordinea de zi la Iași: azi facem trecere de pietoni pe un pietonal, mâine o spargem că am îngropat gura de canalizare

Loading


3 răspunsuri la “Când nu facem nimic nou, folosim același mesaj populist pe care l-am scris pe toate gardurile și în 2012”

Lasă un răspuns