Categorii
Actualitate

Cătălin Moroșanu, unul dintre cele mai pitorești VIP-uri din Iași

foto: bertynews.ro

Pe Cătălin Moroșanu l-am întâlnit cu diferite ocazii; fie l-am zărit la diferite concerte rock, fie în Underground Pub, fie la Mamma Mia, fie la evenimente caritabile. „Moartea din Carpați” nu este nici pe departe atât de fioros ca în ringul de luptă. Din contră, e un tip simpatic cu care poți vorbi despre vrute și nevrute.

Nu îi voi face un portret-medalion. Dar vreau să amintesc că în afara vieții sportive, Cătălin Moroșanu este implicat și în viața politică: începând din data de 11 iunie 2012 este unul dintre consilierii județeni ieșeni (și fac o paralelă: de când și-a preluat atribuțiile de consilier, chiar s-a implicat pentru sportivii ieșeni).

Mai nou aflu că Moroșanu este din nou student: după ce s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, s-a transferat la Universitatea „Petre Andrei” unde a devenit licențiat în drept. Zilele trecute a fost admis la Facultatea de Istorie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, sesiunea de toamnă, cu media 8.98 (a treia media la admitere).

Luptător, politician, licențiat în drept, pasionat de istorie … peste vreo trei ani aflăm că Moroșanu s-a înscris la Conservator. Mie mi se pare chiar un personaj pitoresc.

ȚI-A PLĂCUT? TRAGE CU OCHIUL PE-AICI ȘI DĂ UN LIKE

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

2 răspunsuri la “Cătălin Moroșanu, unul dintre cele mai pitorești VIP-uri din Iași”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image