Cel mai bun moment pentru a cumpăra un apartament


Indiferent despre cum ni se par nouă măsurile pe care le iau guvernanții, din 2011 avem creștere economică, iar prognozele spun că lucrul acest nu se va schimba nici în 2016 sau în 2017. Mai mult decât atât, la început de an aflăm că indicele EUROBOR este de 1%, ceea ce avantajează enorm pe cei care au credite în lei. Programul Prima Casă continuă și în acest an (chiar dacă fondurile sunt la jumătate față de anul trecut), iar dezvoltatorii imobiliari lucrează la foc automat. Salariile cresc încet, dar sigur. Toți acești indici demonstrează că pentru prima data în mulți ani românii o pot duce bine. Și nu doar atât. Românii, în special cei tineri, pot să își cumpere locuința mult visată.

Dacă faci parte din categoria tinerilor care doresc să se mute în locuința mult visată, nu ar strica să aruncați un ochi pe oferta de apartamente de vânzare București 2 camere de la Greendfield.  Greenfield se anunța ca fiind cea mai spectaculoasă locație din București. Este situat în Sectorul 1 al capitalei, aproape de centrul orașului, la 15 minute de Piața Victoriei și este încadrat pe două laturi de 900 hectare de pădure: Pădurea Băneasa și Pădurea Tunari. Învecinându-se, la numai 20 de metri, pe două din cele trei laturi cu cele două păduri amintite, cartierul beneficiază de cele mai scăzute valori de emisii poluante din București. Peste 1.000 de familii s-au hotărât că vor să trăiască în cartierul Greenfield și au cumpărat deja apartamente.

greenfield preturi apartamente

În cartierul pomenit sunt mai multe tipuri de apartamente cu 2 camere, de la apartamente cu grădină pentru cele situate la parter la apartamente cu terasă pentru cele de la etaj, de la bucătării decomandate la bucătării open space. Astfel, prețul pentru un apartament cu 2 camere poate fi de la 46.945 de euro (apartamente situate la parter, 60.80 metri pătrați suprafața construită, fără grădină), până la 66.975 de euro (apartament cu suprafața construită de 62.29 metri pătrați și cu grădină de 93.86 metri pătrați) sau 64.855 de euro (apartament cu suprafața construită de 71.40 metri pătrați și cu grădină de 50.91 metri pătrați).

greendfield 1000 apartamente vândute

Revenind: dat fiind contextul prezentat la începutul articolului, dacă vrei să te muți și cauți apartamente de vânzare cu 2 camere în București, Greenfield poate fi soluția:

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

Loading


Un răspuns la “Cel mai bun moment pentru a cumpăra un apartament”

  1. Proiectul Greenfield are ca principala cale de acces un asa zis drum prin mijlocul pădurii. ..în realitate un drum forestier urmat de o porțiune de 350m pădure defrisata ilegal…direcția silvica a contestat acest abuz și a câștigat pana acum Impact a făcut recurs pe care probabil îl va pierde. ..cit despre calitatea construcțiilor recomand articolele din Puterea….

Lasă un răspuns