Când auzi de un site, www.copou.ro, la ce te gândești? La un site care să cuprindă povești romanțate de dragoste, la imagini de arhivă cu Dealul Copoului, la plimbări prin Parcul Copou sau Grădina Botanică, la amintiri de studenție de prin Pușkin, Codrescu sau Târgușor, la povești despre Iașul de altădată, la echipa de fotbal sau la Universitate? Sau la ce vă așteptați?

Am făcut un print screen, lămuritor:

copou confiscat

Bănuiesc că nu vă așteptați să dați peste „Sfintele Icoane”. Nu văd nicio legătură între Copou și Atelierul de Icoane din Rădăuți ce comercializează „sfintele icoane”, dar absolut nicio legătură. Nu îi ajută la trafic faptul că au un domeniu care nu are nici în clin nici în mânecă ceva cu conținutul de pe site. E o bătaie de joc. Copou.ro a fost cumpărat în 2007.

PS: În 2011 Copou a devenit marcă înregistrată (presa scria că marca a fost înregistrată la OSIM de finii primarului Nichita).

Loading

Bogdan Federeac
contact@fede.ro
M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie. Acum sunt student la Ecologie și Protecția Mediului; Scriu prin reviste din 2003; Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală; În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri. În ultimii ani am început să fiu mai interesat de munți și păsări

2 comentarii la „Copou confiscat

Lasă un răspuns