Categorii
De dragul diversității

Dacă Dumnezeu e bărbat, de ce poartă rochie? (Bonus: Interviu cu Dumnezeu)

Dumnezeu e bărbat. Doamne ferește să fie femeie! Are barbă, mustață, părul lung. Și e om, nu are cum să fie femeie! Cam asta cred românii despre Dumnezeu. Mă mir cum de Răzvan Anghelescu nu i-a întrebat pe oameni de ce Dumnezeu poartă rochie. Un material savuros marca Răzvan Anghelescu – Vax Populi:

În noiembrie 2012 am publicat pe blog interviul de care sunt cel mai mulțumit, interviul cu Dumnezeu. Atunci am aflat că se simte bine când femeile îi strigă numele în timpul orgasmului , că prin intermediul Facebook-ului are ocazia să râdă de proști, dar și să agațe (doar femei pe care le cheamă Maria); beția nu îi este o stare necunoscută, iar Biblia este o carte care merită pe deplin Nobelul. Dumnezeu ne-a povestit despre ce s-a întâmplat cu Nicolae Ceaușescu după 25 decembrie 1989, dar și despre filozofia lui Blaise Pascal. Multe alte lucruri interesante și inedite le puteți citi în interviul de mai jos.

Interviu cu Dumnezeu: „Nu că n-aș fi vanitos, doar am făcut primele 4 porunci cu indicații clare despre cum vreau să fiu venerat…dar na… cât credeți că poate un zeu să suporte?! ”

De Bogdan Federeac

M-am născut în 1989 și sunt licențiat în filologie.
Scriu prin reviste din 2003;
Primul blog l-am avut in 2008, iar din 2011 am avut câteva colaborări cu presa centrală;
În 2012 am lansat www.fede.ro și tot în 2012 am publicat un volum de versuri.
Din primăvara lui 2015 am început să cartografiez România frumoasă, România mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enter Captcha Here : *

Reload Image