Despre concursuri si concediu si cum poti castiga un city break la Istanbul


Nu te-ai saturat sa deschizi Facebook-ul si sa vezi wall-ul plin de tot de felul de postari ciudate de tipul: „da un like si share castiga telefonul x sau masina y”, mai ales cand postarile distribuite vin de pe o pagina de Facebook obscura, care nu este oficiala si al carei concurs nu face altceva decat sa incerce sa creasca numarul de fani pe care apoi sa ii vanda sau sa ii foloseasca drept argument pentru atragerea de publicitate? Cum faci diferenta dintre un concurs pe bune si unul fake? Sa stiti ca nu va trebuie un ochi avizat pentru a le diferentia. Mai sus tocmai am spus diferenta suprema: pagini obscure, care ofera premii care nu au nicio treaba cu activitatea paginii. O pagina pe care sunt postate doar bancuri nu au cum sa iti ofere premii telefoane.

Dar exista si astfel de concursuri, spre exemplu cele de sezon. A inceput sezonul estival, iar companiile incearca sa isi fidelizeze clientii sau sa se diferentieze de concurenta. Sunt concursuri la care te poti inscrie si participa si castiga un city break la Istanbul. Spre deosebire de concursurile cu like & share, acest concurs este diferit. Aici este vorba despre un regulament, despre niste task-uri pe care trebuie sa le rezolvi pentru a te califica in concurs si despre o companie bine-cunoscuta in domeniul vanzarii de bilete de avion. Daca nu ti-ai facut (inca) planurile pentru concediu, poti sa le mai amani putin si poat schimbi destinatia, din litoralul romanesc in Istanbul. Bine, mai exista posiblitate ca dupa ce vizitezi site-ul, nu doar pe cel al concursului, sa iti dai seama ca preturile sunt ok si sa exclami: „am rezervat pentru toamna bilete avion Bucuresti Paris”.

Cam asta este, pe foarte scurt, treaba cu concursurile si planurile pentru concediu. Planurile ti le faci si in functie de cat de tine buzunarul. Ai sansa nu doar sa te relaxezi, ci sa descoperi si sa devii important, la fel cum au facut cei care au utilizat TripAdvisor care au dat o mana de ajutor la realizarea Top 10 cele mai atractive obiective turistice in 2015.

Loading


Lasă un răspuns